GHD gold amber sunrise

I påska meldte jeg med på en konkurranse i tro om at jeg selvfølgelig ikke kom til å vinne, men det skader vel ikke å prøve? jeg vinner aldri slike ting! Men joda, denne gangen var det tydeligvis min tur. Jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg fikk mailen, og var i ekstase når jeg hentet den på posten en uke senere.

Nå har mamma en «dyr-billig» rettetang, jeg har hatt en wella, en babyliss og en gorgeous.. og jeg må si at ingenting, INGENTING måler seg med denne her. Du tror kanskje jeg overdriver, men det gjør jeg absolutt ikke. Den retter som en drøm og lager finere krøller med mer hold i – enn noen krølltang/stav jeg noengang har vært borti. Håret blir rett og slett superfint!
Denne blir et ekstra bidrag til min lille «makeover» som jeg skal bruke sommeren på.

GHD har konkurranser hver måned på bloggen deres, du kan finne den her.

xx

Leave a comment!