Bronzy

 

Jeg har  for tiden hatt en stor gjennomgang i sminkeskuffen min, siden huden min har forrandret seg sånn i det siste, og jeg har kjøpt en del nye produkter.

Etter utallige anbefalinger endte jeg opp med denne Loreal foundationen, som jeg har brukt på bildene over, og er det bare meg som synes den er litt ehh? Jeg har ikke tørr hud, men den legger seg så ufint, spesielt på i t-sonen og rundt nesa, kjenner jeg nesten får litt angst av å legge ut de bildene her.
Konsistensen er veldig pudrette, og det er kanskje det jeg ofte finner med drugstore foundations, at konsistensen liksom er litt off. Jeg føler det bare er jeg i hele denne verden som ikke liker denne!

Utover det lovpriser jeg virkelig den nye Morphe paletten min 35OS, Fargene er utrolig lette å jobbe med og fargene er utrolig pigmenterte. Du finner hele utvalget hos Coverbrands.

 

xx

Leave a comment!