Hey cray, my latest best buys

lt=»» width=»697″ height=»558″ />

Elizavecca bubble clay mask

Denne masken er så bra og ikke minst veldig morsom. Den inneholder leire som er super mot urenheter, og er den beste rensemasken jeg har i skapet, den koster under 100lappen også!
Link Her.

Bourjois healthy mix foundation

På bildet over har jeg hatt på meg denne foundationen uten primer, uten setting pudder en hel dag på jobb, fra åtte om morgenen til åtte på kvelden.  Selv så lite produkt jeg brukte er dette den eneste «billig» foundation jeg synes kan sammenlignes med favorittene mine fra armani, dior og estee lauder.
Jeg har den i fargen 53, og du finner den Her.

CosRX rice overnight mask
Dette er magi, over natta, billig! De fleste nattmaskene på markedet som faktisk gjør noe for meg, er av en høyere prisklasse. Men denne her er fantastisk Jeg kommer til å kjøpe denne igjen og igjen.

Link Her

Leave a comment!