COSRX ultimate Nourishing Rice overnight spa mask

Etter å ha lest opp og ned om denne kremen, bestemte jeg meg for å gi den en sjanse, og det er jeg veldig glad for. Tidligere har jeg brukt Origins overnight mask og det har vært mitt HG produkt over noe annet hudprodukt- ever. Men så kom denne CosRx masken på banen, og huden min har aldri sett bedre ut!
Jeg bruker den sammen med CosRx blackhead liquid (so jeg kommer til å snakke om i egent innlegg) og huden min er kanskje bedre enn den noen gang har vært. Jeg opplever at hudtonen min har blitt mye jevnere, sminken legger seg finere, huden føles silkemyk og gjennom fuktet, for ikke å snakke om gløden da!

Kremen gir kun grønne indikatorer på CosDNA med alkohol som eneste kikker. konsistensen er tykk men glatt, overhode ikke seig. Jeg vil allikevel kun brukt den som nattkrem, selv om jeg vet det er folk som bruker den på dagtid også.

Leave a comment!