Hey cray, my latest best buys

lt=»» width=»697″ height=»558″ />

Elizavecca bubble clay mask

Denne masken er så bra og ikke minst veldig morsom. Den inneholder leire som er super mot urenheter, og er den beste rensemasken jeg har i skapet, den koster under 100lappen også!
Link Her.

Bourjois healthy mix foundation

På bildet over har jeg hatt på meg denne foundationen uten primer, uten setting pudder en hel dag på jobb, fra åtte om morgenen til åtte på kvelden.  Selv så lite produkt jeg brukte er dette den eneste «billig» foundation jeg synes kan sammenlignes med favorittene mine fra armani, dior og estee lauder.
Jeg har den i fargen 53, og du finner den Her.

CosRX rice overnight mask
Dette er magi, over natta, billig! De fleste nattmaskene på markedet som faktisk gjør noe for meg, er av en høyere prisklasse. Men denne her er fantastisk Jeg kommer til å kjøpe denne igjen og igjen.

Link Her

Skinfood Black Sugar Mask

Skinfood black sugar mask, er et multiprodukt for de fleste,  og gir en utrolig fin glød.
Smør på – vent tiden – skrubb av med lunkent vann, jeg er veldig for å bruke sukker som skrubb siden man selv kan styre peelig styrken mer selv – mer vann bryter opp sukkeret mer. For ikke å snakke om at det er mye mer miljøvenlig å bruke sukker, enn microplast!
Dette er et produkt som blir mye omtalt og er en såkalt «cult favorite» og hvis du prøver den, vil du forstå hvorfor. Den har en lukt som minner om citrus blandet med honning og er ganske tjukk  og seig i konsistesen.

Den har et par flagg fra CosDNA, som kan være verd å ta en kikk på, her er det paraben som er største utløsende faktor.

rating 4.5/5

COSRX ultimate Nourishing Rice overnight spa mask

Etter å ha lest opp og ned om denne kremen, bestemte jeg meg for å gi den en sjanse, og det er jeg veldig glad for. Tidligere har jeg brukt Origins overnight mask og det har vært mitt HG produkt over noe annet hudprodukt- ever. Men så kom denne CosRx masken på banen, og huden min har aldri sett bedre ut!
Jeg bruker den sammen med CosRx blackhead liquid (so jeg kommer til å snakke om i egent innlegg) og huden min er kanskje bedre enn den noen gang har vært. Jeg opplever at hudtonen min har blitt mye jevnere, sminken legger seg finere, huden føles silkemyk og gjennom fuktet, for ikke å snakke om gløden da!

Kremen gir kun grønne indikatorer på CosDNA med alkohol som eneste kikker. konsistensen er tykk men glatt, overhode ikke seig. Jeg vil allikevel kun brukt den som nattkrem, selv om jeg vet det er folk som bruker den på dagtid også.

Kiehl’s ultra facial cream

DSC08328

Kiehl’s ultra facial cream

produktet lover at kremen er lett absorberende og gir 24timers fuktighet.

Forpakningen er en veldig standard plastkrukke, ikke noe å påpeke.

Konsistensen er rik, men ikke fet og oljete. Dette er en tyngre versjon av Kiehl’s facial cream og er beregnet for tørr hud, men jeg synes ikke den blir for tung for en mer normal hud på vinterhalvåret.

Her får du mye for pengene! Kremen kommer i to størrelser som begge bærer utrolig fine priser, den fukter godt uten at huden blir fet. Den er utrolig beroligende på huden, så hver gang jeg har reagert på noe andre hudpleie produkt, har denne vært utrolig fin. Jeg kommer nok til å kjøpe denne igjen, siden den er så «enkel», og anbefales både til henne- og han.
DSC08329

Kiehl’s daily reviving concentrate

DSC08334

Kiehl’s Daily reviving concentrate

Produktet lover å gjenopplive huden og redusere tretthetstegn.

Forpakningen scorer noen poeng, da pipetten på denne kanskje er en av de bedre jeg har vært borti.Det er lett å dosere produktet og det blir lite gris. Flasken er av glass.

Konsistensen er veldig glatt og tynn, noe som gjør den drøy i bruk. Den bruker litt tid på å trekke inn i huden, men etterlater ingen film.

Oljen gir fin glød og plumper huden noe, den har en veldig fin pris også men er på ingen måte så magisk som jeg hadde håpet. Jeg har likt den siden den er så glatt og ikke på noen måte seig som mange oljer kan være, allikevel merker jeg egentlig ikke så veldig mye forskjell på huden.  jeg vil anbefale den til de som har litt gusten og grov hud, fordi jeg tenker at det er disse hudtypene som vil få mest utbytte!

DSC08335

DSC08337

Foundationfriday: Glo Minerals Matte II foundation

dsc07703

dsc07701

dsc07710

dsc07711

dsc07714

Jeg har hørt så mye bra om denne matte foundation fra Glo minerals, og bestemte meg for at tiden var kommet for å finne ut om den falt i smak.  Prisene varierer med du kan få dem til en ganske okei pris på både Blush og Blivakker. Fullpris Ca. 429,-

Så til anmeldelsen:

Her har vi en forpakning etter mitt hjerte! Plastflasker er mye lettere på farten enn de store tunge glassflaksene, også et stort pluss at den er lett å dosere for riktig mengde produkt.
Jeg hadde håpet at den skulle være mye gulere og ikke bare det, men etter den hadde oksidert ble fargen ganske oransje. Dette er også den eneste foundation så langt hvor jeg ikke likte resultatet ved bruk av beautyblender, men synes påføring med fingrene ga best resultat.

Den holder seg fint på huden selv uten pudder og primer, og gir en semi-matt finish uten å føles tung og kan bygges opp til full dekkevne. Om du finner en farge som passer er jeg sikker på at den kunne blitt en favoritt hos mange! Terningkast 4. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

På bildene har jeg brukt fargen «golden» og Concealer fra Estee Lauder.

dsc07716dsc07721
dsc07730

Ro’s Argan Body Conditioner

dsc07753

dsc07754

dsc07759

dsc07763

This baby! har hatt fast plass i min dusj de siste to årene og det er ikke uten grunn. Dette er en bodylotion man bruker i dusjen som gjør underverker og lukter fantastisk. Nivea hadde en variant som påsto at den skulle gjøre det samme.. vel, jeg brukte den to ganger og i søppla gikk den!

Jeg kan bare ikke skryte nok av den her. Du bruker den på samme måte som du bruker balsam til håret, og når du har skylt av det øverflødige produktet sitter du igjen med babyhud. Alle produktene fra Lush har et klistremerke som sier når det er blitt laget og når det går ut på dato, så man enkelt vet når produktet er dårlig.

Kan kjøpes i butikk og på nett HER.

Top 5 Lush favoritter

Jeg skal ikke ihjelprate Lush enda en gang, men til dere som ikke har hørt det før:

Lush tester ikke på dyr, alle produktene er håndlaget og det blir tatt mye hensyn til miljø, og det meste er helt naturlig. Prisene er ofte svært overkommelige og konsistensene magiske. Kort oppsummert.

 

1. Jason and the Argan oil

Sjampo i fast form! Utrolig praktisk på reise og tar lite plass i dusjen, den lukter himmelsk og er utrolig drøy. Du bare gnir den inn i hodebunnen og den gir et stort og fint skum, jeg opplever at den er mye lettere å vaske hodebunnen ordentlig ved første sjamponering enn med vanlig flytende. Pris 127kr HER.

 

2.  Cup of Coffe

Her har du en maske og skrubb i ett! Jeg elsker den sterke kaffelukten og følelsen jeg sitter igjen med etter jeg har brukt den. Den er super på gusten hud og kjennes veldig oppkvikkende. Fåes i to størrelser, pris starter på 99kr HER.

 

 

3. King of Skin

Denne her må du prøve i vinter, for det er ingen bodybutter som gir så god og myk hud som denne. Etter du har dusjet smøres denne på fuktig hud, og etterpå klapper du deg tørr med et håndkle. Den er ganske oljete, så det kan være lurt å smøre seg på kvelden før du legger deg, i steden for på morgenen når du skal kle deg. Pris 118kr HER.

 

 

4. Bubblegum leppeskrubb

Hvis du kommer så langt at du åpner krukka, er du solgt. Knall god leppeskrubb som lukter tyggegummi og får jobben gjort. Den er tettpakket med sukker som gir en jevn peeling sammenlignet med andre jeg har prøvd tidligere. Kommer i mange forskjellige lukter  og koster 111kr HER.

 

5. Porridge Soap

Et av mine faste kjøp siden jeg oppdaget lush for noen år tilbake. Jeg  synes den lukter så behagelig og kornene har peelende og stimulerende effekt på huden(god på cellulitt). Den er utrolig drøy, varer en hel evighet faktisk, for ikke å snakke om at den er utrolig billig i forhold til såpene mange har i dusjen.
Pris 52kr pr 100g HER.