GHD gold amber sunrise

I påska meldte jeg med på en konkurranse i tro om at jeg selvfølgelig ikke kom til å vinne, men det skader vel ikke å prøve? jeg vinner aldri slike ting! Men joda, denne gangen var det tydeligvis min tur. Jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg fikk mailen, og var i ekstase når jeg hentet den på posten en uke senere.

Nå har mamma en «dyr-billig» rettetang, jeg har hatt en wella, en babyliss og en gorgeous.. og jeg må si at ingenting, INGENTING måler seg med denne her. Du tror kanskje jeg overdriver, men det gjør jeg absolutt ikke. Den retter som en drøm og lager finere krøller med mer hold i – enn noen krølltang/stav jeg noengang har vært borti. Håret blir rett og slett superfint!
Denne blir et ekstra bidrag til min lille «makeover» som jeg skal bruke sommeren på.

GHD har konkurranser hver måned på bloggen deres, du kan finne den her.

xx

Purple hair

DSC06347DSC06351DSC06349DSC06360DSC06357DSC06355DSC06361

Siden i fjor på denne tiden har jeg hatt lyst til å prøve å farge håret lilla, men bare aldri turt å gjøre det. Nå har jeg brukt balsamen fancy purple fra id sin color bomb serie, så den har blitt vasket ut en del nå (bildene er fra helga). På denne måten har jeg kunne farge håret, men ikke slite med å få det ut, selv om det sitter godt i mitt lyse hår.  Anbefaler den på det varmeste om du vil prøve noe som ikke er superpermanent, og de har mange forskjellige farger!

Oribe Moisture & Control

DSC09710Grønne favoritter fra Oribe! Denne serien for fukt er kjempefin på krøller, men mitt hår elsker den. Etter jeg har behandlet håret mitt så mye, har jeg ikke funnet en serie som jeg føler at virkelig gjør noe – helt til jeg prøvde denne! Jeg har et typisk nordisk hår, tynne hårstrå men allikevel tykt og bølgete. På bildet ser du shampoo, Intensiv-balsam og en tørr balsam spray, alt fåes kjøpt hos No.12 på Devoldfabrikken.

// Green favorites full of moist from Oribe, It works wonders on my scandinavian, yet, thick hair! It’s perfect for curls, and smells amazing. In the picture you see the shampoo, intensive conditioner and a dry conditioner spray. You can buy them all at no.12 at Devoldfabrikken.//

DSC09713DSC09723 DSC09729DSC09716DSC09732 DSC09735

It’s been a week

DSC09016

 

 

Takk for sist! Det har vært så mye stress  den siste uken, så bloggen har dessverre blitt nedprioritert. Før denne uken uten blogging, postet jeg innlegg hver dag – en rutine jeg håper å finne tilbake til. Så, forhåpentligvis vil det være noe nytt innhold her allerede neste gang du er innom.

//Due to the fact that so many things have been happeing this last week, there has been little room for updates here on the Blog! Hopefully I’ll find back to my old routines, and post updates on a more frequent basis in the future. I will try my best!. //DSC09018DSC09009DSC09021DSC09036

Redken extreme

Redken

 

 

I am super excited to try out these new Redken products, I’ve heard so many great things about them and especially the ‘Extreme CAT’ treatment. My hair has been through alot going fram blonde to grey – to ash- to blond and we are still trying to straighten out the color, so I was in need for something to to rescue it. I promise to give you my opinion on the series after i while, and dont be afraid to leave a comment if you have any super duper products to recommend!

redken3

Redken2