Bronzy

 

Jeg har  for tiden hatt en stor gjennomgang i sminkeskuffen min, siden huden min har forrandret seg sånn i det siste, og jeg har kjøpt en del nye produkter.

Etter utallige anbefalinger endte jeg opp med denne Loreal foundationen, som jeg har brukt på bildene over, og er det bare meg som synes den er litt ehh? Jeg har ikke tørr hud, men den legger seg så ufint, spesielt på i t-sonen og rundt nesa, kjenner jeg nesten får litt angst av å legge ut de bildene her.
Konsistensen er veldig pudrette, og det er kanskje det jeg ofte finner med drugstore foundations, at konsistensen liksom er litt off. Jeg føler det bare er jeg i hele denne verden som ikke liker denne!

Utover det lovpriser jeg virkelig den nye Morphe paletten min 35OS, Fargene er utrolig lette å jobbe med og fargene er utrolig pigmenterte. Du finner hele utvalget hos Coverbrands.

 

xx

Hey cray, my latest best buys

lt=»» width=»697″ height=»558″ />

Elizavecca bubble clay mask

Denne masken er så bra og ikke minst veldig morsom. Den inneholder leire som er super mot urenheter, og er den beste rensemasken jeg har i skapet, den koster under 100lappen også!
Link Her.

Bourjois healthy mix foundation

På bildet over har jeg hatt på meg denne foundationen uten primer, uten setting pudder en hel dag på jobb, fra åtte om morgenen til åtte på kvelden.  Selv så lite produkt jeg brukte er dette den eneste «billig» foundation jeg synes kan sammenlignes med favorittene mine fra armani, dior og estee lauder.
Jeg har den i fargen 53, og du finner den Her.

CosRX rice overnight mask
Dette er magi, over natta, billig! De fleste nattmaskene på markedet som faktisk gjør noe for meg, er av en høyere prisklasse. Men denne her er fantastisk Jeg kommer til å kjøpe denne igjen og igjen.

Link Her

Etude house Double lasting foundation

Swatches i fargene(Fair, Vanilla, Beige, Sand)

Jeg hadde så store forhåpninger til denne foundationen, men endte opp med å hate den relvativt raskt. Når jeg var på jakt etter en back up til min Double wear, snublet jeg over denne, og ble nyskjerrig siden den skal være «lasting».
Med en gang jeg påførte den var jeg veldig «wooow», for den la seg så fint, var så lett å blende, huden min så fantastisk ut (bilde over). Det gikk desverre ikke mange timene før den bare rant av, og jeg kunne ikke ta meg i ansiktet overhode uten å ha merker i anskitet og foundation på fingrene. Jeg har prøvd med forskjellige baser og puddere, men den bare vil ikke sitte, veldig trist siden finishen ved påføring var så fin.

rating 2/5

WOW peel-off lipstick

Da hadde denne morsomme saken kommet i posten, og jeg synes det er et intressant konsept. Det en en peel-off leppestift som du smører på, og etter en gitt tid «drar» av, da skal du ende opp med en farge som sitter hele dagen og ikke smitter av.

Jeg skulle ha skrubbet leppene for å ha et bedre grunnlag, men jeg ville teste den i huj og hast for morro. Når jeg begynte å smøre den, merket jeg med en gang at det kom til å bli vankelig å få det gjevnt, konsistensen er skikkelig seig og klissette. Etter noen minutter dro jeg den av, og endte opp med en rosarød farge på leppene, jeg hadde håpet på en litt sterkere farge, og selv på 3 forsøk blir den mer rødrosa.

Morsomt ide, men kjøper ikke denne igjen!

Morphe 35OS

The colors. The pigment. Morphe 35OS.
Denne paletten er helt urolig, fargene er superpigmenterte og nesten litt kremet i konsistensen. De er superlette å å blende ut, og sitter utrolig godt! Er du på jakt etter Morphe dupes? Sjekk ut Makeup Revolution sine paletter!

Foundationfriday: Glo Minerals Matte II foundation

dsc07703

dsc07701

dsc07710

dsc07711

dsc07714

Jeg har hørt så mye bra om denne matte foundation fra Glo minerals, og bestemte meg for at tiden var kommet for å finne ut om den falt i smak.  Prisene varierer med du kan få dem til en ganske okei pris på både Blush og Blivakker. Fullpris Ca. 429,-

Så til anmeldelsen:

Her har vi en forpakning etter mitt hjerte! Plastflasker er mye lettere på farten enn de store tunge glassflaksene, også et stort pluss at den er lett å dosere for riktig mengde produkt.
Jeg hadde håpet at den skulle være mye gulere og ikke bare det, men etter den hadde oksidert ble fargen ganske oransje. Dette er også den eneste foundation så langt hvor jeg ikke likte resultatet ved bruk av beautyblender, men synes påføring med fingrene ga best resultat.

Den holder seg fint på huden selv uten pudder og primer, og gir en semi-matt finish uten å føles tung og kan bygges opp til full dekkevne. Om du finner en farge som passer er jeg sikker på at den kunne blitt en favoritt hos mange! Terningkast 4. Jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

På bildene har jeg brukt fargen «golden» og Concealer fra Estee Lauder.

dsc07716dsc07721
dsc07730

All white nails

DSC03732DSC03727DSC03736DSC03728Endelig nye negler, og denne gangen ble det hel dekkende hvit med forlengelse. Jeg er superfornøyd! men det tar nok litt tid å vende seg til lengden.. igjen. Jeg har gått uten noe på neglene siden begynnelsen av august, og det har vært så rart, på grensen til ubehagelig, siden de var så tynne. Men nå har jeg lange, fine, nye negler!

Nailed by K !

DSC01572 DSC01573Jeg er veldig heldig som har en bestevenninde som er så dyktig med negler! og jeg var raskt ute med å spørre om hun hadde tid til å fikse mine, når jeg skulle ned til sørlandet. Selv er jeg veldig pirkete når det kommer til negler, og synes det ofte ikke er verd prisen.. men nå er jeg superførnøyd! Jeg valgte litt forlengelse, siden jeg har så små hender, og fikk en dem lakket med en kjempefin beige-nyanse, siden jeg ville ha noe som var veldig anvennelig.

sjekk ut facebook siden hennes om du vil ha superflotte negler, uten å tømme lommeboka!